Home / Beekbergen / Golden Tulip de Wipselberg bekroond met Keurmerk Trouwen

Golden Tulip de Wipselberg bekroond met Keurmerk Trouwen

BEEKBERGEN – Het nieuwe jaar kon voor Golden Tulip de Wipselberg in Beekbergen niet beter beginnen. Op 31 december ontving het hotel het Keurmerk Trouwen, uit handen van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO). Met dit keurmerk laat Golden Tulip de Wipselberg zien dat het een professionele, innovatieve en betrouwbare trouwlocatie is.

Volgens Terrein 7, een onafhankelijk adviesbureau, werd vooral het prettige contact met de contactpersonen en de gastvrijheid van de locatie als positieve punten genoemd door de referenten.
Golden Tulip de Wipselberg is een officiële trouwlocatie, gelegen in de Veluwse bossen. Bruidsparen mogen hier romantiek, goede service en gastvrijheid verwachten. Golden Tulip de Wipselberg is uniek vanwege de prachtige ligging van het landgoed op een heuvel. Gastvrouwen Nathalie Schuit-Vogel en Marije Hulzebosch staan op de grote dag klaar voor het bruidspaar. Het bruidspaar heeft geen weddingplanner nodig bij Golden Tulip de Wipselberg, alles kan van A tot Z geregeld worden.
Locaties met het Keurmerk Trouwen zijn o.a. getest op hun professionaliteit en betrouwbaarheid en zijn daarnaast ook innovatief.

Dit keurmerk wordt uitgereikt door de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO), die er jaarlijks op toe ziet of de locaties nog aan de gestelde voorwaarden voldoen. Dankzij het Keurmerk Trouwen weet het bruidspaar, dat wanneer zij een overeenkomst hebben met een van deze bedrijven, dat zij een mooie huwelijksdag kunnen verwachten. Voor meer informatie zie: www.keurmerktrouwen.nl.

Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.