Home / Bronkhorst / André Tolstra blijft trainer bij vv Oeken

André Tolstra blijft trainer bij vv Oeken

BROEK – De selectie van de VV Oeken staat ook in het komende seizoen onder leiding van trainer André Tolstra. Het bestuur, begeleiding en de spelersgroep van de Brummense zaterdag 4e-klasser, zijn positief gestemd over zijn aanpak en de opbouw van de dit seizoen sterk verjongde selectie.

De huidige positie op de ranglijst is nog bescheiden, maar de duidelijke groei in het vertoonde voetbal geeft voor de betrokkenen een goed gevoel voor een verlenging van de samenwerking met een jaar, het derde seizoen voor de Apeldoornse trainer.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.