Home / Rheden / Bewoner uit brandende woning gehaald

Bewoner uit brandende woning gehaald

RHEDEN – Bij een keukenbrand in een woning aan de Julianastraat in Rheden, is vrijdagavond rond 22.00 uur de bewoner met moeite naar buiten gehaald. Nadat passanten op de ramen hadden staan bonken om de bewoners te waarschuwen, kwam de bewoner naar de voordeur. Maar omdat hij gelijk ook weer de woning, die inmiddels vol rook stond, weer in wilde gaan, is hij naar buiten gehaald. De brandweer heeft vervolgens de brand in de keuken geblust. De bewoner werd door ambulancepersoneel onderzocht op de ingeademde rook. De keuken en kamer liepen brand- en rookschade op. De brand trok tientallen kijkers uit het dorp – foto: Martin de Jongh

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.