Home / Doesburg / Naschoolse sportactiviteit ook in Beinum

Naschoolse sportactiviteit ook in Beinum

DOESBURG – Breedtesport Doesburg gaat door met het organiseren van naschoolse sportactiviteiten. Na het succes bij Horizon Stad, kunnen kinderen uit groep drie tot en met acht op donderdagen ook meedoen met naschoolse sportactiviteiten op het sportplein Beinum.

De activiteiten zijn 14.00 uur tot 15.00 uur op het schoolplein van de Horizon Stad en van 15.00 uur tot 16.00 uur op het sportplein Beinum bij de Ark Beinum en de Wetelaar. Het beweegteam van Breedtesport Doesburg staat elke donderdag, behalve tijdens schoolvakanties, klaar voor de activiteiten. Bewegen en plezier staan voorop en iedereen uit groep drie tot en met acht kan gratis meedoen.

www.sportenindoesburg.nl
Tel. 06 512 00 695
e-mail: info@sportenindoesburg.nl

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.