Home / Bronkhorst / Alle bomen verzamelen

Alle bomen verzamelen

BRUMMEN – Veel jongens en meisjes waren woensdag druk in de weer om zoveel mogelijk kerstbomen bij elkaar te sprokkelen en in te leveren bij de gemeente Brummen. Net als ieder jaar gaf de gemeente 50 cent voor iedere boom. Dit is een leuke manier voor de kinderen om het spaarvarken te spekken en de gemeente hoeft zich geen zorgen te maken over afgedankte bomen die langs de kant van de weg komen te liggen. Broer en zus Niek en Britt Krosse zijn dit jaar wel heel hard aan het werk gegaan. Zij hebben in het dorp Brummen maar liefst 250 bomen ingeleverd.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.