Phantoms met vier teams in Oliebollentoernooi in Angerlo

ANGERLO – Afgelopen zaterdag hebben de mini’s (spelers tussen de 6 en 12 jaar) van volleybalvereniging De Phantoms weer meegedaan aan het oliebollentoernooi dat DES Angerlo elk jaar organiseert. Met maar liefst vier teams uit Doesburg, waren The Phantoms goed vertegenwoordigd.
Het oliebollentoernooi maakt deelt uit van een samenwerkingsverband tussen de volleybalverenigingen uit Doesburg, Angerlo en Giesbeek. Elke vereniging organiseert één toernooi, zodat de jeugdleden van de drie verenigingen de kans krijgen extra toernooien te spelen.
Na afloop werden alle jeugdige spelers bedankt voor hun inzet en sportiviteit. “Dat maakt iedereen een winnaar”, aldus Francisca trainer bij DES. De kinderen zelf gaven aan het ‘verkleed-volleybal’ en het ‘handdoekenvolleybal’ het leukst te hebben gevonden.
The Phantoms jeugd-leden trainen elke woensdag van 17.00 tot 18.00 uur (leeftijd 6-10) en van 18.00 tot 19.30 (leeftijd 10-16). Je bent van harte welkom om een keer (of drie) mee te doen, om te zien of volleybal een sport is die je aanspreekt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.