Voorzitter VV Loenermark tevreden over prestaties elftallen

LOENEN – Als Loenermark-voorzitter Jaap Holdijk terugkijkt naar de sportieve prestaties over het seizoen 2012-2013, is hij tevreden: twee kampioenschappen bij de senioren, geen bij de jeugd, maar daar tegenover ook geen degradaties. VV Loenermark nam deel aan de competitie met negen senioren-, een dames-, drie junioren- zes pupillenteams een vier tegen vier pupillenteam en één zaalvoetbalteam.

Het eerste elftal heeft in het begin van de eerste helft geen goede prestatie geleverd. In het tweede gedeelte van de eerste helft kwam daar een kentering in en werden de prestaties beter. Uiteindelijk waren ze twee wedstrijden voor het einde veilig en werden negende Het tweede elftal heeft een zeer goede prestatie geleverd. Ze mochten helaas net geen kampioen worden. Het derde elftal heeft het dit seizoen beter gedaan dan het vorige, een vierde plaats was het resultaat.

Het zesde elftal is kampioen geworden. Het tweede kampioenschap binnen een paar jaar. Het zevende elftal heeft ook een uitstekende prestatie geleverd. Na een lang seizoen zijn ze na een beslissingswedstrijd in het Lonapark onder grote belangstelling ook kampioen geworden. Het vierde, vijfde, achtste en het negende elftal eindigde in de middenmoot tot onderaan.

Het damesteam kan terug kijken op een geslaagd seizoen in de najaarsreeks in de middenmoot en in de voorjaarsreeks op een tweede plek; goed gedaan. Het zaalvoetbalteam dat voor het eerst sinds Loenermark-heugenis aan de competitie deelnam, heeft met een vierde plek prima gepresteerd.
Holdijk vond het prettig dat het seizoen is afgesloten zonder dat teams door de KNVB gestraft zijn met punten in mindering. Er zijn ook geen maatregelen genomen naar aanleiding van gebeurtenissen als omschreven in ons Tuchtreglement. Helaas daalde het ledental van 560 naar 537.

VV Loenermark lijkt steeds meer op een bedrijf, een bedrijf met alle beslommeringen en veranderingen die men volgens Holdijk in een bedrijf tegenkomt. Vooral een aantal facilitaire zaken spelen hierbij een belangrijke rol. Daarom heeft het bestuur besloten om Harry Havekes aan te stellen als facility-manager naast zijn functie van wedstrijdsecretaris.

Holdijk: “En op dit moment worden veel zaken opgepakt en uitgevoerd door de VUT-ploeg. Dit komt ook omdat we om verschillende redenen steeds meer vrijwilligers krijgen die bereid zijn mee te helpen.”
In 2014 wordt op zaterdag 24 mei wordt bij Loenermark de finales om de regio-kampioenschappen voor de jeugd (A tot en met E) gehouden. Het bestuur wil de jaarlijkse klussendag nieuw leven inblazen. Alleen niet in de winterstop, maar voor aanvang van het seizoen. Menigeen heeft de dag afgelopen jaar toch wel gemist.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.