Zevenaar versoepelt regels voor borden en spandoeken

ZEVENAAR – Ook in 2014 gaat de gemeente Zevenaar verder in de ingezette lijn ‘van minder regels, meer service’. Tijdens de eerste vergadering van het jaar 2014, ging het college van B en W akkoord met de eerste wijziging van de beleidsregel aankondigings-borden en spandoeken.

De wijziging houdt in dat bij het organiseren van een evenement in de gemeente Zevenaar de melder niet meer hoeft te wachten op zijn vergunning, voor het plaatsen van sandwich- en driehoeksborden, spandoeken en spanframes. Wel is de organisator verplicht om de plaatsingen ervan te melden. Aan het melden zijn geen kosten verbonden.

Ondanks de nieuwe meldplicht, bevat de beleidsregel ook nog steeds ongewijzigde voorwaarden waaraan de aankondigingsborden en spandoeken moeten voldoen. Zo mogen bijvoorbeeld aankondigingsborden nog steeds alleen worden geplaatst op de 100 vastgestelde locaties. De gewijzigde beleidsregel is vanaf 13 januari 2014 van kracht.

Van 13 januari a.s. tot en met 10 februari 2014 kunt u de nieuwe regelgeving inzien bij de publieksbalies in het BAThuis aan de Kerkstraat 27 te Zevenaar. Ook is de beleidsregel aankondigingsborden en spandoeken vanaf die datum te downloaden via onze website, www.zevenaar.nl. U vindt de aangepaste regel in het product aankondigingsborden in onze digitale balie onder het kopje ‘Hoe werkt het’
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.