Home / Doesburg / Indrukwekkende Kozakken

Indrukwekkende Kozakken

DOESBURG – Het concert van het Don Kozakken-koor was woensdagavond de laatste in een reeks van 26 optredens. Het koor sloot hun Nederlandse tournee op indrukwekkende wijze af aan de boorden van de IJssel. Een volle Martinikerk genoot van het mannenkoor dat ingetogen en melangolisch kon klinken, maar even later uitbundig en met geknal van zwepen kon overdonderen. De vele liefhebbers van koorzang door mannen die van heinde en verre naar Doesburg waren gekomen, werd een mooi optreden voorgeschoteld en de intermezzo’s van het Koninklijk Doesborghs Mannenkoor, dat voor de organisatie tekende, vulde het programma goed aan – foto: Han Uenk

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.