Home / Bronkhorst / IPV in gesprek op Beekwal en Tolzicht

IPV in gesprek op Beekwal en Tolzicht

EERBEEK / BRUMMEN – Lokale partij IPV heeft niet alleen nieuwjaarswensen overgebracht bij de bewoners van Tolzicht in Brummen en de Beekwal in Eerbeek. De politici zijn in gesprek gegaan met de mensen om er zo achter te komen wat hen bezighoudt en wat zij de politiek mee kunnen geven voor de aankomende jaren. Tijdens het koffiedrinken kwamen de verhalen los. Er werd veel kennis gedeeld, maar er zijn ook zorgen geuit, veelal over bezuinigingen en toekomstige veranderingen. Het IPV vond het fijne en boeiende gesprekken en hebben aangegeven vaker in gesprek te willen met deze bewoners.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.