IPV in gesprek op Beekwal en Tolzicht

EERBEEK / BRUMMEN – Lokale partij IPV heeft niet alleen nieuwjaarswensen overgebracht bij de bewoners van Tolzicht in Brummen en de Beekwal in Eerbeek. De politici zijn in gesprek gegaan met de mensen om er zo achter te komen wat hen bezighoudt en wat zij de politiek mee kunnen geven voor de aankomende jaren. Tijdens het koffiedrinken kwamen de verhalen los. Er werd veel kennis gedeeld, maar er zijn ook zorgen geuit, veelal over bezuinigingen en toekomstige veranderingen. Het IPV vond het fijne en boeiende gesprekken en hebben aangegeven vaker in gesprek te willen met deze bewoners.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.