Home / Hoenderloo / Nieuwe kinderactiviteiten op de Hoge Veluwe

Nieuwe kinderactiviteiten op de Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Het Nationale Park De Hoge Veluwe heeft haar programma van kinderactiviteiten voor 2014 vernieuwd en uitgebreid. Bijna elke zondag van de maand en in alle schoolvakanties zijn er speciale activiteiten voor kinderen en het hele gezin.

Poppenkast, natuurdetective, verhalen van vertellers en voorlezers, kindertheater, een speciale rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus voor jongeren, avontuurlijke familiewandelingen, waterspeurtocht en uilenballen pluizen. Dit is een greep uit het programma in 2014. Deelname aan alle activiteiten is gratis, exclusief entree tot het Park.
Het programma prikkelt de verbeelding van de kinderen ten aanzien van de natuur en brengt al dat het Park te bieden heeft, de diverse landschappen, het wild, het Jachthuis en het Museonder, tot leven. Het diverse en brede programma voor kinderen speelt in op de wensen van het eveneens diverse en brede publiek van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.
Het volledige programma, data en tijden zijn te vinden op www.hogeveluwe.nl.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.