Home / Rheden / Subsidies van Prins Bernhard Cultuurfonds

Subsidies van Prins Bernhard Cultuurfonds

RHEDEN– Het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft weer een aantal garantiesubsidies verleend. Dit zijn subsidies die achteraf pas worden uitgekeerd, dus als het project heeft plaatsgevonden en het achteraf nodig blijkt. Het cultuurfonds verleent subsidies op het gebied van muziek, theater, beeldende kunst, wetenschap, letteren, culturele vormgeving, cultuurbehoud en natuurbehoud. In de gemeente Rheden is er drie maal uitgedeeld. Soerens Belang kreeg 500 euro voor de uitgave van het boek over het dorp van Aris Blankenspoor. Voor de stichting Vele Vertellers was er 7500 euro voor het project Een Geschiedenis in Verhalen. Het Velper Bach Ensemble wordt met 1000 euro gesteund bij de uitvoering van de Johannes Passion.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.