Ellen Treep selecteert zich met liefst drie paarden

KLARENBEEK – Ellen Treep uit Klarenbeek heeft zaterdag de laatste selectie gereden en met haar drie paarden: Dioni, Europe Star en Umbro. En ze heeft zich met alle drie weten te selecteren voor Gelderse titelstrijd. Ze reed deze paarden in de klasse L1, L2 en Z2.

In zowel het L2 en Z2, behaalde Ellen zelfs nog tweede plek om het kring-kampioenschap. Een ontzettende knappe prestatie om met alle drie de paarden zo goed te scoren en je weten te plaatsen.
In het L1 had Treep pech op de laatste selectie. Haar paard verstapte zich tijdens het losrijden en daarom moest ze zich afmelden voor de proef. Gelukkig had ze een vijfde en een tweede plaats behaald op eerdere selecties en is ze alsnog geselecteerd.
De klasse L2 reed Ellen met haar hengst Europe Star, die de laatste selectie met overmacht won door ruim negen punten los te staan van de nummer twee. Daar bij opgeteld een tweede plaats van de vorige selectie was ook hier het startbewijs voor de Gelderse ruimschoots binnen.
In de klasse Z2 werd het nog erg spannend, de voorgaande selectie had Ellen gewonnen dus er was nog kans om kringkampioen te worden. Helaas vond haar paard Umbro de bloemen bij het juryhokje erg spannend en moesten ze hierdoor genoegen nemen met een tweede plek met 221 punten. Wel zorgde deze tweede plaats ervoor dat Ellen ook in het Z2 mag deelnemen aan de Gelderse.
De Gelderse zal gehouden worden in Hierden, hier start op vrijdag 21 februari de klasse Z2 en ZZ-licht, op zaterdag komt Ellen Treep aan start in Wezep hier wordt de klasse L verreden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.