Home / Rheden / Het gaat goed met Worth Rheden

Het gaat goed met Worth Rheden

RHEDEN – Zondag werd op de velden aan de IJsselingel in Rheden de voetbalwedstrijd om de oliebollencup gespeeld tussen een elftal van de gemeente Rheden en een gemengd elftal van Worth-Rheden. Wethouder Ronald Haverkamp (sport) en gemeente secretaris Hans Kettelerij waren ook van de partij om de ambtenaren aan te moedigen. De aftrap werd verricht door Wethouder Haverkamp en voorzitter Bianca Wissink van Worth-Rheden en het werd een sportieve en leuke wedstrijd, die door Worth werd gewonnen met 5–2.

Na deze wedstrijd was het tijd voor de nieuwjaarsreceptie. Allereerst werd door Haverkamp de wisselbeker uitgereikt aan de aanvoerder van Worth-Rheden. In een geheel gevulde kantine begon voorzitter Bianca Wissink daarna aan haar nieuwjaarstoespraak. En zij had heel veel te melden en eigenlijk alleen maar goed nieuws, omdat het nu eenmaal bijzonder goed gaat met de vereniging.
Zo kon zij bekend maken dat er een nieuwe hoofdsponsor is die zich voor drie jaar aan Worth-Rheden verbonden heeft. Ook werd de nieuwe hoofdtrainer Herko Engelsman bekendgemaakt en gepresenteerd aan het aanwezige publiek. Maar ook de voorzitter werd niet vergeten, want zij kreeg namens haar bestuur een nieuwe voorzittershamer overhandigd. Dit als blijk van vertrouwen in haar kwaliteiten als voorzitter.

Ook waren er vijf jubilarissen die werden gehuldigd voor hun trouw aan de vereniging. Het zijn: Eep Dorland (60 jaar lid), Willem Liet (50), Bart Muis (50), Alex Jansen (25) en Johnny Jansen (25). En na al deze officiële zaken was het tijd om het nieuwe jaar op zijn Worth-Rhedens in te luiden met heel veel gezelligheid, muziek en lekkere hapjes. “We blijven heel hard werken aan deze vereniging en kunnen volgend jaar hopelijk met nóg meer positief nieuws het jaar inluiden”, aldus voorzitter Bianca Wissink.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.