Home / Laag-Soeren / Nieuwjaars-receptie Laag-Soeren lekker informeel

Nieuwjaars-receptie Laag-Soeren lekker informeel

LAAG-SOEREN – De foyer van ’t Sprengenhus was goed gevuld tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Laag-Soeren. Jong en oud kon elkaar al het mooie wensen voor 2014. Sempre Crescendo zorgde voor de muzikale omlijsting. Zij deden dat met veelal swingende en herkenbare muziek. Op voor- en achtergrond, zoals het hoort.

Een korte toespraak vormde het formele gedeelte. In Laag-Soeren is juist het informele gehalte van dit soort bijeenkomsten de kracht van het dorp. En daar werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. De aanwezige kinderen konden hun energie kwijt in de gymzaal. En voor een rustig moment waren stiften en kleurplaten neergelegd.

Laag-Soeren kan tevreden terug kijken op de laatste maand van 2013 en de start van 2014. Verschillende verenigingen, besturen, belangenclubs en individuele personen hebben in een gezamenlijke organisatie gezorgd voor een mooie reeks aan gecoördineerde activiteiten. Het ophalen en plaatsen van een kerstboom buiten voor ’t Sprengenhus, dat binnen ook in een sfeervolle ruimte was omgetoverd, het kerstconcert, kerstschieten, oliebollen bakken, snerttoernooi en de nieuwjaarsreceptie. Soeren kan er weer tegen.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.