Leden van verdienste VVO

VELP – Liefst zes leden werden tijdens de geanimeerde nieuwjaarsreceptie van de Velpse voetbalclub VVO gehuldigd. De oud-bestuursleden Tosca van Driel en Han Holdijk (afgezwaaid in november vorig jaar) werden benoemd tot Lid van Verdienste van de club. Aafje Boerma (al vijf jaar belast met de ledenadministratie) werd verkozen tot ‘Vrijwilliger van het Jaar’. Voor alle drie waren er lovende woorden van voorzitter Daan Appels, een oorkonde, bloemen en een fles wijn.

Drie andere leden kregen een speciale, zilveren speld ter gelegenheid van het feit dat ze 50 en 40 jaar lid zijn van VVO. Hans Liethof werd gehuldigd vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap en Eric Arentsen en Flip Appels vanwege hun 40-jarig lidmaatschap. Een speld was er ook voor Joop Kortlang, die al 65 jaar lid is van VVO, maar Joop kon helaas niet bij de receptie aanwezig zijn. Hij krijgt zijn speld, bloemen en wijn thuisbezorgd.

Voorafgaand aan de receptie was traditioneel de Oliebollen Cup-wedstrijd tussen VVO 1 en een elftal bestaande uit oud-eerste elftalspelers. De jonkies wonnen met 5-2, een stand die al bij rust was bereikt. Na afloop werd de reusachtige Oliebollen Cup (gevuld met oliebollen!) in ontvangst genomen door aanvoerder Joost Baarslag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.