Home / Eerbeek / WSV wandelt het nieuwe jaar in

WSV wandelt het nieuwe jaar in

EERBEEK – 2014 is voor WSV gestart met haar jaarlijkse nieuwjaarswandeling. Ruim twintig leden hadden de moeite genomen om hier kosteloos aan deel te nemen. Door het bestuur was weer een fototocht uitgezet, welke startte bovenaan de Groenendaalseweg. De afstand welke gelopen moest worden bedroeg 10 km. In totaal werden er drie groepen ‘gedropt’ en konden ze de wandeling beginnen.
Halverwege was er een kleine rustpost, welke de deelnemers voorzag van een natje chocomel en een hapje krentenbol.
Eenmaal aan de finish in Eerbeek, kon men nog even lekker napraten. Aansluitend werd ook de nieuwjaarsreceptie gehouden. De onderweg gemaakte foto’s werden direct getoond.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd één van de leden in het zonnetje gezet: secretaris Roor de Gans heeft na 10 jaar besloten om te stoppen. Met een paar leuke attenties en anekdotes werd hij door de voorzitter bedankt voor zijn diensten. En gelukkig heeft het bestuur een opvolger gevonden, Joanne van Hummel, actief lid van WSV, neemt de taken over.

WSV Eerbeek doet overigens niet alleen aan wandelen, twee keer per jaar (Pasen en Kerst ) wordt er een knutselavond gehouden. Deze avonden zijn erg gezellig en het maximaal aantal deelnemers is iedere keer weer zo bereikt.

WSV Eerbeek is inmiddels ook weer begonnen met de voorbereidingen van de komende Avondvierdaagsedaagse. Deze wordt dit jaar gehouden van 26 mei t/m 30 mei, met uitzondering van donderdag 29 mei vanwege Hemelvaartsdag.
Meer informatie over de Eerbeekse wandelsportvereniging is te vinden op: www.wsveerbeek.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.