Jubilarissen bij GSV ’38

GIESBEEK – Tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn zes leden gehuldigd door het Bestuur van voetbalclub GSV’38 uit Giesbeek. Uit handen van voorzitter Roel Greutink kregen de jubilarissen een speld uitgereikt en werd per jubilaris even stil gestaan bij hun staat van dienst.
Overigens waren er nog meer jubilarissen te huldigen, maar konden enkelen door omstandigheden niet bij deze uitreiking aanwezig zijn. Hiervoor gaat het een delegatie van het Bestuur op huisbezoek.
Gerwin Zwaan en Jeroen Berends waren 25 jaar lid. Beiden waren verdediger en stonden hun mannetje in het veld. Jeroen, voormalig Prins Carnaval, kon als binnenschipper het voetbal niet meer combineren met het werk, maar Gerwin speelt nog steeds zowel op het veld als in de zaal.
Hugo Derksen en Ben Keuben zijn 40 jaar de club trouw gebleven. Hugo als betrouwbare sluitpost in het eerste en later als voetballer in het 4e en 5e elftal. Ben heeft heel veel werk voor de club verricht, en doet dat ook nog steeds, als leider van het 5e elftal, als clubscheidsrechter en als stille kracht achter het jeugdweekend. En dat doet hij inmiddels al 30 seizoenen aaneen!
Voor een halve eeuw lidmaatschap werden de neven Hans en Jan Wieggers in het zonnetje gezet. Hans als voormalig speler, initiator van de oliebollenactie, grote clubactie, jeugdweekend, jeugdleider, etc. Zo ook waren er lofwoorden aan het adres van Jan Wieggers. Ooit als jongste speler in het 1e en later een betrouwbare middenvelder in de roemruchtige jaren van GSV ’38. Later werd Jan laatste man bij het 2e en sloot zijn lange voetballoopbaan af in het 4e elftal, maar bleef nog lang actief in de zaal. Jan vervult naast diverse andere neventaken met verve de rol van wedstrijdsecretaris.
De vereniging is deze jubilarissen veel dank verschuldigd en dit werd onder luid applaus ondersteund als blijk van waardering.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.