Home / Beekbergen / Jerry Cooke nieuwe hoofdtrainer VV Beekbergen

Jerry Cooke nieuwe hoofdtrainer VV Beekbergen

BEEKBERGEN – Jerry Cooke komt naar VV Beekbergen. De 50-jarige trainer gaat aan de slag bij de tweedeklasser. Cooke, op dit moment nog trainer bij Roda ’46 in Leusden, is vanaf komend seizoen (2014 -2015) de nieuwe hoofdtrainer van de zwart-gelen Hij neemt het stokje over van Ralph Mens, die onlangs aangegeven had de club na een seizoen te willen verlaten.

Cooke heeft een rijk verleden in het prof- en amateurvoetbal. Daarnaast liggen zijn roots in Apeldoorn. Het bestuur van VV Beekbergen, alsmede de trainer zelf, kijken uit naar de toekomstige samenwerking.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.