Home / Loenen / Loenermark huldigt trouwe leden

Loenermark huldigt trouwe leden

LOENEN – Volgens traditie heeft de Loenense voetbalvereniging Loenermark op de nieuwjaarsreceptie een aantal trouwe leden gehuldigd. Dit keer waren er achttien die door voorzitter Jaap Holdijk in het zonnetje werden gezet. Twee leden waren 60 jaar, zeven 50 jaar bij de club, vier 40 jaar en vijf een kwart eeuw bij Loenermark.

De jubilarissen werden een voor een naar voren geroepen om een huldiging te ondergaan. Jan Jochems was zestig jaar bij de club. Volgens Holdijk wordt Jochems nog altijd als een van de beste voetballers genoemd die Loenermark ooit heeft gehad. Evert Plant is ook een trouwe Loenermarker gebleven.
De Loenense club telt maar liefst zeven gouden leden. Wim Slief verhuisde naar Apeldoorn maar bleef Loenermark altijd trouw. Jan Vermeulen werd zelfs nog kampioen met het tiende elftal in 1980. Wim Modderkolk is zeven jaar leider van het eerste elftal geweest. Veel lof had Holdijk voor Dick Steetsel die maar liefsts 33 jaar verbonden is geweest aan het eerste elftal met de zorgen voor matariaal en kleding. Nog is hij actief in de kantine. Henk van de Beld heeft een actieve en succesvolle voetbalcarrière bij Loenermark achter te rug. Louis Kruk wordt bij de Loenense club ‘Mister Loenermark’ genoemd. Hij was 21 jaar jeugdcommissielid en 23 bestuurslid. Kruk is erelid. Jaap Neuteboom was ook 50 jaar lid.
Ook de leden Frans Lieferink, Gerrit Waanders, Wim Derksen en Jan Lansink die veertig jaar Loenermark een warm hart toedragen kregen waarderende woorden. Vijfentwintig jaar bij Loenermark waren Wim Weijn, Jeroen Jansen, Thijs Nieuwenhuis, Jasper Tak en Alfons Gerritsen – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.