Erelid Muziekcorps Schutterij

DOESBURG – Het Muziekcorps der Voormalige Schutterij hield zondag haar haar jaarlijkse jubilarissenmiddag, gekoppeld aan de nieuwjaarsreceptie van de vereniging. De bijeenkomst was dit keer een bijzondere, omdat Henk Groot-Wassink na 60 jaar lidmaatschap benoemd werd tot erelid van de vereniging.

De inspanningen van Henk Groot-Wassink voor de vereniging in het gebouw, achter de bar, in het bestuur en tijdens oefenavonden en evenementen werd zo gewaardeerd door de leden, dat men dit redenen genoeg vond hem te benoemen als erelid (op foto staat hij geheel links).
Daarnaast werden traditioneel de jubilarissen van de vereniging gehuldigd met een bloemetje en een speldje. Dit jaar waren dat vijf leden van de muziekvereniging. Op de foto v.l.n.r staan.: Michel Jansen (15 jr), Anneke Spanjer (10 jaar), Evert Jurriëns (35 jaar), Martin Mijnders (15 jaar), Vincent Leertouwer (12½ jaar) en Piet Vree (30 jaar). Na het officiële gedeelte werd genoten van een stampottenbuffet en een borreltje op het nieuwe (muzikale) jaar waarin de vereniging weer leuke nieuwe plannen heeft.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.