Nu ook Karate bij WIK in Rheden

RHEDEN – Vanaf 1 februari gaat WIK starten met een karategroep. Het gaat om het wadoryu karate wat ‘de weg van de vrede’ betekent. Deze karatestijl komt voort uit het ju jutsu en kent naast stoten en trappen ook klemmen, grondtechnieken en verdedigingen tegen aanvallen met een mes. Er wordt op een traditionele Japanse wijze lesgegeven. Net als bij de bestaande vechtsportgroep van WIK staan respect, hoffelijkheid, discipline en doorzettingsvermogen centraal wat betreft de mentale vorming.
Wil je een brede zelfverdedigings-kunst trainen, aan je conditie werken en met veel plezier trainen kom dan mee doen. De lessen staan open voor iedereen vanaf 10 jaar en worden gegeven door Jan Gronouwe. Hij geeft ook de vechtsportlessen bij WIK en heeft 30 jaar ervaring in de vechtkunsten.
De lessen worden gegeven op donderdagavond van 19.45 uur tot 21:00 uur in het Dorpshuis in Rheden. Voor informatie: gronouwe@hotmail.com of 0629325480.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.