Home / Loenen / Trainer Marco Rou blijft bij Loenermark

Trainer Marco Rou blijft bij Loenermark

LOENEN – Marco Rou is sinds dit seizoen hoofdtrainer van Loenermark, maar nu al zijn trainer en bestuur tot de conclusie gekomen een langer dienstverband met elkaar aan te willen gaan. Deze boodschap bracht voorzitter Jaap Holdijk tijdens de nieuwjaarsreceptie. Rou is zeer enthousiast over de club, de selectie, technische staf en randvoorwaarden. Het bestuur en spelers zijn ook enthousiast over de de ambitie, gedrevenheid en werkwijze van Marco zodat zij snel tot overeenstemming kwamen. Daarom is besloten het bestaande contract te verlengen voor het seizoen 2014-2015 met een optie voor nog een seizoen. Hiermee kiest ook Loenermark voor stabiliteit.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.