Home / Klarenbeek / Klarenbeek presenteert zich toch op Dorpenpresentatie

Klarenbeek presenteert zich toch op Dorpenpresentatie

KLARENBEEK – Klarenbeeks Belang heeft besloten ook mee te doen aan de Dorpenpresentatie op 14 juni bij Paleis Het Loo. Ter gelegenheid van 200 jaar Koninkrijk is er die dag een grote manifestatie op deze locatie. De Apeldoornse Dorpen is gevraagd zich hier te presenteren. Hoewel Klarenbeek maar voor de helft op Apeldoornse grondgebied ligt – het andere deel is Voorst – doet het dorp toch mee.

De belangenvereniging heeft al toezegging gekregen van Natuurmonumenten, Muziekvereniging Klarenbeek, Sportclub Klarenbeek, Korenmolen De Hoop, Brandweer, Krepel Deuren, Andries Veeneman Koetse en Marten Braskamp met Poelen- en grenspalenpad. Gesprekken zijn nog gaande met de Klarenbeekse scholen De Dalk en De Kopermolen. Pijnappel Mode heeft toegezegd rond die tijd een speciale Oranje etalage in te richten.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.