Foto expositie in de bieb

DOESBURG – In de hele maand januari is in de bibliotheek van Doesburg het huidige werk van fotograaf Cees Duindam te zien. Te zien is de serie Moments of Emptiness. Deze serie van drie foto’s laat de kleinheid van de mens in de soms onmetelijke grote openbare ruimte zien. In dit geval het TGV-station van Luik-Guillemins. Deze serie is genomineerd voor de Portfolio Prijs 2013 van PF Magazine. Daarnaast zijn er foto’s te zien van architectuur waarin vorm, licht en kleur bij elkaar komen. Ook is er nog een collage van vijf foto’s te zien van de Chinese nieuwjaarsviering in 2012.

www.bibliotheekwestachterhoek.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.