Schilderlessen met acrylverf

EERBEEK – In het atelier aan de Wagenmakerserf in Eerbeek worden schilderlessen gegeven voor beginners en gevorderden met acrylverf. Bij voldoende belangstelling wordt ook gestart met schilderles voor kinderen vanaf acht jaar op woensdag van 16.30 tot 18.30 en van 19.00 tot 20.30 uur.

In de les leer je hoe je een schilderij kan beginnen, het gebruik van verf, mediums, gereedschap en kleur. De lessen zijn inclusief materialen, behalve het doek. Er wordt gewerkt aan de hand van onderwerpen, maar is niet verplicht.
De lessen zijn tweewekelijks, zes lessen tot de zomer. De kosten bedragen 110 euro per persoon. De lessen zijn op dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur en op dinsdagavond van 19.00 tot 21.30 uur. Gestart wordt op 14 en 21 januari. Wekelijks een les volgen behoort ook tot de mogelijkheden. Op de tweede les krijg je tien procent korting.

www.margrieta.eu
margrieta.oomkes@gmail.com
Tel. 06 – 38522300

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.