Home / Laag-Soeren / Rookworst wint snerttoernooi SCS

Rookworst wint snerttoernooi SCS

LAAG-SOEREN – In de sportzaal van ’t Sprengenhus organiseerde de Laag-Soerense voetbalvereniging SCS haar traditionele snerttoernooi op de 1e zaterdag van het nieuwe jaar. Vanaf 10 uur konden de jongsten zich heerlijk uitleven in een partijtje zaalvoetbal, waarna de junioren een toernooi speelden. Vanaf half 12 was het de beurt aan de senioren. Maar liefst 9 teams hadden zich aangemeld, die elkaar allemaal bestreden. Gespeeld werd met 3 tegen 3, waarbij wissels onbeperkt waren toegestaan. Aan het einde bleek dat het team Rookworst op dit mooie evenement ongeslagen was gebleven. Zij kregen dan ook de fraaie wisseltrofee uitgereikt.

 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.