Home / Dieren / Brandstofdieven in Dieren aangehouden na tip

Brandstofdieven in Dieren aangehouden na tip

EERBEEK – De politie hield donderdag op de Imboslaan in Dieren twee mannen van 31 en 41 jaar uit Zaltbommel aan. Ze worden verdacht van brandstofdiefstal bij een bedrijf aan de Kollergang in Eerbeek. In hun bus hadden ze een grote diesltank.

Omstreeks middernacht kreeg de politie een melding dat er zich twee personen op een omsloten bedrijfsterrein zouden bevinden. Toen agenten op weg waren naar de locatie, meldde een getuige dat de mannen in een witte bus wegreden richting Apeldoorn. Op de Brummenseweg kregen de agenten de bus in het vizier, waarna deze op de Imboslaan in Dieren aan de kant werd gezet.
In de bus troffen de agenten een grote brandstoftank aan. Ook hing in de bus een zware diesellucht. De twee mannen werden aangehouden. De politie verricht verder onderzoek naar hun betrokkenheid bij mogelijke brandstofdiefstal.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.