KV Mélynas Domatrac steunt voedselbank

BRUMMEN / EERBEEK – Dinsdag eind van de dag heeft korfbalvereniging Mélynas Domatrac de voedselbank in Arnhem verrast met oliebollen.
Nadat de wijken in Brummen en Eerbeek verzorgd waren, is het restant van de oliebollen door de organisatie bezorgd bij de voedselbank in Arnhem. Voor Nederlanders die het niet zo ruim hebben verzorgen de voedselbanken voedselpakketten, en wat is er dan lekkerder, dan een aantal zelf gebakken oliebollen van Mélynas Domatrac.
De gefuseerde korfbalclub uit Brummen/Eerbeek heeft hiermee een weldaad voor de gemeenschap verricht, en laat opnieuw zien, dat naast het ophalen van oud papier in Brummen, en het organiseren van de Jeugd Olympische Dag in Eerbeek ook hulp aan de voedselbank niet vergeten wordt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.