Mountainbike clinics voor alle niveaus

RHEDEN – Sportieve Evenementen Peter Oversteegen in Rheden biedt mountainbike clinics voor alle niveaus. Nieuw hierbij is de voor iedereen toegankelijke mountainbike-clinic op elke eerste zondagmorgen van de maand. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau deelnemen aan de clinic. Ook als je een eigen mountainbike hebt, kan je meedoen. Deze clinics zijn de ideale kans om mountainbikevaardigheden te vergroten onder begeleiding van instructeurs. Afhankelijk van de deelnemers en de gekozen route is er aandacht voor de verschillende facetten van mountainbiken. Zoals onder meer remmen, schakelen, bochtentechniek, afdalen, klimmen, balans en obstakels. De start is op 5 januari. Daarna zijn de clinics iedere eerste zondag van de maand. Men start om 09.30 uur vanaf het Veluwetransferium.

www.veluweactief.nl
www.peteroversteegen.nl
Tel. 026 – 495 30 50.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.