Siny 25 jaar bij de Zonnebloem

Siny Berentsen – Runneboom is tijdens de laatste vergadering van het jaar in het zonnetje gezet omdat zij 25 jaar vrijwilligster is bij de Zonnebloem, afdeling Hummelo en Keppel. Zij kreeg een gouden insigne overhandigd door Paul Beumer, bestuurslid van de provinciale afdeling Gelderland. “Hummelo en Keppel mag zich gelukkig prijzen met zo`n aardige en zeer betrokken Zonnebloemvrijwilligster”, sprak hij.

Siny Berentsen heeft in die 25 jaar veel vrijwilligerswerk verricht voor de Zonnebloem. Iets dat Beumer uitgebreid benoemde in zijn toespraak. “Ik vindt dat het heel bijzonder dat je, in een tijd waarin het niet zo vanzelfsprekend meer is om vrijwilligerswerk te doen, zo lang bij dezelfde organisatie actief bent”, zei hij. “Natuurlijk hebben alle vrijwilligers van Hummelo en Keppel een steentje bijgedragen, maar Siny is misschien wel de stille kracht van de afdeling. De gasten kijken altijd weer verlangend uit naar de bingomiddagen, want zij weten, dat er dan weer leuke prijsjes te winnen zijn die door Siny zijn gehaakt of gebreid. Daarnaast is zij ook altijd trouw aanwezig.”

“Om met Erica Terpstra te spreken: Siny Berentsen is een echte kanjer, met een groot hart voor de medemens in het algemeen en in het bijzonder voor hen die door handicap, ziekte of gevorderde leeftijd fysieke beperkingen hebben. Voor veel mensen is het persoonlijk contact met en deelname aan het maatschappelijk leven niet vanzelfsprekend. Door haar inzet en toewijding weet Siny al 25 jaar kleur te geven aan het leven van de gasten. De Zonnebloem waardeert deze inzet en daadkracht”, aldus Paul Beumer.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.