Naam gezocht voor MFA Achter-Drempt

DREMPT – Om een naam te vinden voor de nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) in Achter-Drempt is er een prijsvraag gestart. Alle inwoners van Drempt, Hummelo en Keppel kunnen tot 15 februari meedenken over een passende naam voor hun gemeenschapsgebouw.

De MFA in Achter-Drempt is eind vorig jaar opgeleverd en in de komende weken wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting en afwerking. Daarna kunnen alle inwoners van Drempt, Hummelo of Keppel en de plaatselijke verenigingen en stichtingen gebruik maken van de accommodatie.
Het gebouw is voor de gemeenschap bedoeld en daarom mogen alle inwoners via een prijsvraag meedenken over een nieuwe naam. De bedenker van de winnende naam ontvangt bovendien een dinerbon ter waarde van 100 euro. De uitslag wordt tijdens de officiële opening in het voorjaar bekend gemaakt.

www.dorpshuisachterdrempt.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.