Expositie cursistenwerk in de Paperclip

VELP – Traditiegetrouw begint het jaar in de Paperclip met een expositie van werk van de cursisten Tekenen en Schilderen. In de lichtstraat laten de deelnemers tussen 7 januari en 18 februari zien waartoe ze in staat zijn. Het is mooi en kunstzinnig werk en het maakplezier straalt ervan af.
Het plezier zit voor de cursisten in het ontdekken wat je kunt, het zelf iets maken met soms een verrassend resultaat. Er zijn deelnemers die waarheidsgetrouw natekenen, een foto, een plaatje of object. Anderen nemen een illustratie als aanleiding voor een eigen interpretatie.
De tentoonstelling is te bezichtigen van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur.

www.paperclipvelp.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.