Home / Velp / Expositie cursistenwerk in de Paperclip

Expositie cursistenwerk in de Paperclip

VELP – Traditiegetrouw begint het jaar in de Paperclip met een expositie van werk van de cursisten Tekenen en Schilderen. In de lichtstraat laten de deelnemers tussen 7 januari en 18 februari zien waartoe ze in staat zijn. Het is mooi en kunstzinnig werk en het maakplezier straalt ervan af.
Het plezier zit voor de cursisten in het ontdekken wat je kunt, het zelf iets maken met soms een verrassend resultaat. Er zijn deelnemers die waarheidsgetrouw natekenen, een foto, een plaatje of object. Anderen nemen een illustratie als aanleiding voor een eigen interpretatie.
De tentoonstelling is te bezichtigen van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur.

www.paperclipvelp.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.