Zwem4daagse Doesburg

DOESBURG – Zwembad Den Helder in Doesburg hield weer, met medewerking van DWV, een zwem4daagse, tussen kerst en de jaarwisseling. Liefst ruim 200 deelnemers passeerden op de 4 avonden het feestelijk versierde startpunt. Manager van het Zwembad Den Helder, Alex Walter en Lia Olde Wolbers namens DWV, waren dan ook dit tevreden met dit aantal. “Al een aantal jaren zitten we rond de 160 deelnemers, vorige jaar wat minder, maar nu ineens veel méér, terwijl aan het concept nauwelijks wat veranderd is. We hebben alleen de aanvangstijden op verzoek van DWV gelijk getrokken. Mogelijk dat we nu meer mensen die wilden meedoen, de gelegenheid hiervoor hebben gegeven”.
De oudste deelnemer was Corry Hilverink met 77 lentes, Zoë Elderman was met 6 jaar de jongste. Doesburger in hart en nieren Rick van Everdingen zwom voor de 31 keer mee met de zwem4daags en is daarmee recordhouder. Nanouk Richards won een gratis deelname voor de zwem4daagse van 2014, omdat hij de 200e deelnemer was. Alle deelnemers ontvingen, na iedere dag 250 of 500 meter te hebben gezwommen, een herinneringsmedaille.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.