Erik of het klein insectenboek bij Theater RhederArt

DIEREN – Op zaterdag 4 januari heeft Theater RhederArt de familievoorstelling ‘Erik of het klein insectenboek’ van Beumer en Drost op het toneel staan in Schouwburg Theothorne. Dit boek, geschreven door Godfried Bomans, staat centraal tijdens Nederland leest 2013 en is dé gelegenheid om de betoverende theatersolo van Peter Drost opnieuw op de planken te brengen.

De voorstelling begint om 14.30 uur en de kaarten zijn € 10,- per stuk, voor meer informatie en reserveren kunt u terecht op www.rhederart.nl.

Over de voorstelling van Erik of het klein insectenboek: “De voorstelling gaat over de droom van een tienjarige jongen Erik Pinksterblom. Aan de vooravond van een repetitie op school over Solm’s klein insectenboek ligt Erik te kijken naar zijn lievelingsschilderij dat boven zijn bed hangt: de Wollewei. Terwijl hij zich voorstelt hoe heerlijk het moet zijn om daar te wonen, komt het schilderij tot leven. Erik wordt heel klein en met een reuzenzwaai komt hij in het gras op het schilderij terecht. Het krioelt er van de insecten, die dezelfde goede en slechte eigenschappen hebben als mensen.”

Theater Rheder Art organiseert professionele theatervoorstellingen. Deze voorstellingen zijn te zien in Schouwburg Theothorne. Van toneel, muziek, cabaret en kindervoorstellingen tot aan zang/dans. De stichting bestaat uit vrijwilligers die zich inzetten om een gevarieerde/culturele agenda neer te zetten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.