Home / Dieren / Gelukkig Nieuwjaar?

Gelukkig Nieuwjaar?

DIEREN – Deze foto werd gemaild door M.J. Spanjer uit Dieren, met als bijschrift: ‘Een leuke foto van onze brievenbus die een nieuwjaarspakketje op de Buitensingel in Dieren kreeg te verwerken. Zonder afzender. Een goed begin?’
Helaas zijn ook dit jaar in de hele regio weer een flink aantal ‘kleine’ vernielingen aangericht. En hoewel de politie en hulpdiensten in onze regio spreken van een rustig verlopen jaarwisseling, blijft het een raadsel waarom zoveel onnodige vernielingen door een handje vol idioten blijkbaar hoort bij een gezellig feest.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.