Home / Velp / Gewonde bij eenzijdig ongeval

Gewonde bij eenzijdig ongeval

VELP – Bij een éénzijdig ongeval op de Reigerstraat in Velp, is de bestuurder oudjaarsdag gewond geraakt. Na eerst een lantarenpaal te hebben geraakt, schoot de auto de weg over, miste een paar voetgangers en kwam tegen een muurtje van een kantoorpand tot stilstand. Hulpverleners hebben de man uit de auto gehaald. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De auto en lantarenpaal raakte zwaar beschadigd en de voetgangers gingen met de schrik in de benen ook weer verder. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval – foto Martin de Jongh

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.