Home / Klarenbeek / Inschrijven optocht Neutenkrakers

Inschrijven optocht Neutenkrakers

KLARENBEEK – Het duurt nog even, maar op zaterdag 1 maart 2014 is weer de grote optocht van de Carnavalsvereniging De Neutenkrakers. Een lange stoet zal dan weer door Klarenbeek trekken. Vanaf zondag 10 november kan men zich weer opgeven om hieraan deel te nemen. Dit kan in de categorieën: jeugd kleine groepen, jeugd grote groepen, kleine volwassen loopgroepen, grote volwassen loopgroepen, kleine praalwagens en grote praalwagens. Inschrijven kan op de site.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.