Leden Sportclub Doesburg te sparen bij Coop

DOESBURG – De leden van Sportclub Doesburg zijn door Coop vastgelegd. Niet met een sponsorcontract, maar in een heus voetbalplaatjesboek. Je kunt ze dus sparen; alle kanjers van Sportclub Doesburg.

Afgelopen zomer heeft Coop Sportclub Doesburg benaderd voor dit initiatief. Een waardevol cadeau voor het 100-jarig jubileum dat in 2014 gevierd zal worden. Coop heeft Sportclub Doesburg alle vrijheid gegeven voor de invulling van het boek. Ook komen alle gelden uit advertenties en verkoop van de boeken ten goede aan de club. Sponsoren, de Doesburgse middenstand en bedrijven die de club een warm hart toedragen, hebben massaal medewerking verleend aan het voetbalplaatjesboek. Het is een geweldig boek geworden!

Op 4 januari wordt het voetbalplaatjesboek gepresenteerd op de Nieuwjaarsreceptie van Sportclub Doesburg. Het voetbalplaatjesboek is zowel in de kantine van Sportclub Doesburg (vanaf 4 januari) als bij Coop (Ooipoortstraat 34) (vanaf 6 januari) te koop. Consumenten krijgen vanaf maandag 6 januari bij aankoop van € 10 aan boodschappen bij Coop een zakje met 4 voetbalplaatjes van leden van Sportclub Doesburg. De actie loopt van week 2 t/m week 9. Tijdens deze periode zal Coop rood-blauw gekleurd zijn. Spaar ze dus allemaal, de rood-blauwe kanjers van Sportclub Doesburg. En wees er op tijd bij want ze vliegen natuurlijk de deur uit!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.