Home / Doesburg / Echtpaar Witjes 60 jaar getrouwd

Echtpaar Witjes 60 jaar getrouwd

DOESBURG – Burgemeester Kees Luesink was maandag 30 december samen zijn echtgenote op bezoek bij het echtpaar Witjes-Ipskamp. Zij vierden die dag hun 60-jarig huwelijksfeest en dus was er taart en bloemen in hun woning aan de Doesburgse Beatrixstraat.
Namens het gemeentebestuur overhandigde het Doesburgse burgemeesterspaar bloemen. De 83-jarige Herman Witjes en zijn één jaar jongere echtgenote Hennie trouwden in 1953 in Giesbeek, waar ze op waren gegroeid. Herman werkte daar als jonge man op de steenfabriek en Hennie was hulp in de huishouding. Daar moest ze – zoals dat gebruikelijk was in die tijd – mee stoppen toen ze ging trouwen. Verhuisd naar Doesburg, kreeg het paar twee kinderen en Herman ging werken bij de ‘blikfabriek’, waar hij tot zijn pensioen bleef. In zijn vrije tijd mocht hij graag knutselen en was hij altijd druk met de tuin. Hennie was naast het huishouden veel bezig met handwerken, puzzelen en lezen. Het paar heeft naast hun beide kinderen, drie kleinkinderen en woont nog zelfstandig. Ze kunnen zich nog goed redden, al komt de ouderdom met wat ongemakjes – foto: Wencel Maresch

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.