Home / Doesburg / 777 Elvissen op de markt in Doesburg

777 Elvissen op de markt in Doesburg

DOESBURG – Op zaterdag 6 juni 2015 doet Doesburg een poging om houder te worden van een legendarisch wereldrecord. Op die dag houdt de Stichting Doesburg 777, samen met het Doesburgse Elviscafé-museum King’ s Place, een recordpoging Largest gathering of Elvis Presley impersonators. Het doel is om 777 Elvissen samen te brengen op de markt in Doesburg.

Het huidige record staat op naam van Nike Europa met 645 Elvissen. Dat record werd gevestigd op 23 november 2010 in het Aria Hotel in Las Vegas, Nevada. Het lied dat de Elvissen destijds zongen was ‘A little less conversation’. De Doesburgse recordpoging is aangemeld bij en geaccepteerd door Guinness World Records in London. Als het bestaande record wordt gebroken volgt opname in het Guinness Book of World Records. Voor de deelnemers zijn er officiële certificaten van deelname.

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.