Kersttoernooi Jeugd Sp Brummen

BRUMMEN – De jeugdcommissie van Sportclub Brummen hield vrijdag 27 december haar traditionele zaalvoetbaltoernooi voor pupillen en junioren. Ook dit jaar is het sportieve evenement gehouden in sportzaal Rhienderoord. De deelnemers werden in teams van eigen leeftijd ingedeeld en speelden onder de naam van bekende voetbalclubs hun wedstrijden. In totaal werden er 61 wedstrijden gespeeld door ruim 160 voetballers die begeleid werden door 33 leiders en 7 scheidsrechters (Gerard Bosch, Frank Hamer, Thomas Bosch, Erwin Winters, Youri Barink, Edwin van Hensbergen en Wim Slinkman). De organisatie van deze dag was in handen van Gerrit Kempes en André te Velthuis. De voetballers wisten 146 doelpunten te scoren. De F-pupillen trapten ’s morgens om 09.00 af en de voetbalmiddag werd om 17.00 uur afgesloten door de B-junioren. Op de foto staat één van de winnende teams (B-klasse).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.