Home / Velp / Kerstconcertjes groot succes

Kerstconcertjes groot succes

VELP / ELLECOM – Het Ellecomse koortje Lief en Leed, onder leiding van Saskia Huesmann, zong de afgelopen weken bij verschillende zorgcentra, zoals in vakantiehotel de Valkenberg en woonzorgcentrum het Lorentzhuis. Activiteitenbegeleidster Herma van laatstgenoemde huis zingt als sopraan mee in het koor; aan de piano zat Hans Grotenbreg. Het kerstconcert met diverse meezingers zorgde voor een onvergetelijke middag voor bewoners en gasten.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.