Home / De Steeg / Kortsluiting: auto uitgebrand

Kortsluiting: auto uitgebrand

DE STEEG – Een automobilist die op weg was naar zijn werk, kreeg zondagavond laat ter hoogte van De Steeg op de A348 een brandlucht in de auto. Die geur werd al snel gevolgd door vlammen en door snel handelen heeft de bestuurder de auto onder aan de afrit van de A348 gezet. Hij probeerde zelf nog te blussen met het kleine poederblussertje dat de meeste mensen wel in hun auto hebben, maar dat kon weinig uitrichten en binnen enkele seconden stond de auto in vuur en vlam. Wat restte voor de brandweer was de vlammen te doven. Er was geen persoonlijk letsel, maar de auto is totaal verwoest. Oorzaak is waarschijnlijk kortsluiting – foto’s: Martin de Jongh

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.