Home / Regio / Meteo Consult verwacht een droge jaarwisseling

Meteo Consult verwacht een droge jaarwisseling

REGIO – De rest van dit jaar en ook gedurende de eerste dagen van 2014 blijft het wisselvallig en zacht, afgezien van een paar frisse nachten. Het ziet er dus naar uit dat de jaarwisseling droog verloopt met genoeg wind om de vuurwerkdampen af te voeren. Zowel dinsdag (oudjaarsdag) als Nieuwjaarsdag kan er wel wat regen vallen.

De middagtemperaturen komen steeds tussen 7 en 10 graden uit, tijdens Oud en Nieuw zal het een graad of 7 zijn.
Een hardnekkige zuidwestelijke stroming voert zachte lucht en van tijd tot tijd oceaanstoringen met regen en veel wind aan. Zo gaat het maandag weer regenen en stevig waaien: windkracht 4 tot 7 uit zuid tot zuidwest. Oudjaarsdag neemt de wind iets af en wordt het op de meeste plekken droog, en met dit weer gaan we ook het nieuwe jaar in. Een omslag naar winterweer is ook de komende twee weken niet in zicht.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.