Stichting Leergeld opgericht

DOESBURG – De Stichting Leergeld afdeling Doesburg en omstreken is formeel opgericht. Notaris Lennard Kamps heeft gratis een akte van oprichting opgesteld voor de stichting. De voorbereidingen voor de opstart van de stichting zijn in volle gang.

Onder andere Henk Beijen en Thea Verhoef nemen zitting in het bestuur en de stichting heeft al een coördinatrice gevonden. In de buurtacademie wordt gekeken naar een werkplek.

In 2013 is er vanuit het Rijk extra geld beschikbaar gekomen voor het armoedebeleid. Het college in Doesburg heeft besloten een bijdrage te leveren aan Stichting Leergeld en aan de Voedselbank regio Arnhem. Stichting Leergeld richt nu een afdeling op in Doesburg om gezinnen met kinderen te ondersteunen met onder andere leermiddelen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.