Oproep kandidaten Rabo/Burgemeester de Bruinprijs 2014

DE STEEG – Onlangs werd de Rabo/Burgemeester de Bruinprijs 2013 uitgereikt aan de Velpse violiste Marijke Tjoelker uit Velp. Intussen is de procedure voor de voordracht van kandidaten voor de prijs in 2014 is inmiddels gestart.

Tot 1 maart 2014 kunnen talentvolle (jonge) kunstenaars die aan het begin staan van een veelbelovende professionele carrière worden voorgedragen bij Cultuurbedrijf RiQQ. Aan de toekenning zijn criteria verbonden. Een belangrijk criterium is dat de kandidaten een duidelijke relatie moeten hebben met de gemeente Rheden, bijvoorbeeld door er te wonen, te zijn opgegroeid of op school te hebben gezeten. Sectoren die voor de prijs in aanmerking komen zijn muziek, dans, beeldende kunst, toneel/kleinkunst, film, video, literatuur, fotografie en vormgeving. Aan de prijs is een geldbedrag van 2.000.- euro verbonden en een kunstwerk. Kandidaten kunnen schriftelijk worden voorgedragen bij Cultuurbedrijf RiQQ, postbus 322 6950 AH Dieren. De voordracht dient te bestaan uit een motivatie, c.v. van de kandidaat evt. vergezeld van geluid- en/of beelddrager.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Stef de Wit, tel.nr. 026-3882916.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.