Home / Eerbeek / Spiker Jongens C1 kampioen

Spiker Jongens C1 kampioen

EERBEEK – Het enige jongensteam van de Eerbeekse volleybal vereniging Spiker speelde onlangs hun beslissende wedstrijd om het kampioenschap. Het zou een spannende wedstrijd worden aangezien de jongens, die zelf op de eerste plek staan, tegen de nummer drie moesten spelen en nummer twee met één puntje minder vlak achter Spiker stond. Om de echte poule kampioenen te worden was het dan ook van belang om de wedstrijd met 4-0 te winnen. Het was een erg spannende wedstrijd wat menig spelershart sneller deed kloppen. Desalniettemin werd er voor elke punt hard gewerkt en werd er met 4-0 gewonnen. De jongens van Spiker C1 zijn kampioen. De trainers, Saskia Gosselink en Melissa Derksen, zijn enorm trots en willen de jongens dan ook een groot compliment geven.
Spiker staat nu voor een volgende uitdaging, want Spiker wil meer jongens bij de vereniging. Volleybalvereniging Spiker heeft veel te bieden voor de jongens. Spiker biedt Cool moves volley aan op alle leeftijdsgroepen vanaf zes jaar. Volleybal kan op verschillende niveaus gespeeld worden, waardoor zelfs zeer jonge en ook nieuwe spelers met minimale basisvaardigheden zoals gooien, verplaatsen en vangen, al direct met succes aan het spel kunnen deelnemen. Er zit veel tempo en beweging in het spel. Je leert vervolgens duiken, smashen en natuurlijk scoren.
Speciale aanbieding, drie trainingen zijn gratis en vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Meer informatie is te vinden op de website, www.spiker.nl of neem contact op via jeugd@spiker.nl of minis@spiker.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.