Home / Regio / De Keukentafelgids van Coop beschikbaar als app

De Keukentafelgids van Coop beschikbaar als app

REGIO – In navolging van de populariteit van de Keukentafelgids, biedt Coop de gids nu ook in app-vorm. Deze digitale variant staat, net als de gids zelf, bomvol recepten, leuke suggesties van gewone Nederlanders voor dagjes uit, knutseltips of handige huishoudweetjes. Coop heeft winkels in onder andere Dieren, Doesburg, Rheden en Velp.

In de app staan nog meer recepten en bovendien kunnen gebruikers video’s bekijken. In de wintereditie van de app, die deze week live is, geeft culinair avonturier René Pluijm bijvoorbeeld tips en inspiratie voor een lekker en gemakkelijk te bereiden kerstmenu.

Keukentafelgids-app
De Keukentafelgids van Coop is erg populair. In totaal 1,5 miljoen exemplaren van de zes reeds verschenen edities belandden op keukentafels door heel Nederland. En op internet en de Facebookpagina van Coop wordt enthousiast meegedaan aan de verschillende acties gekoppeld aan de gids. Met de app wil Coop klanten nog meer kunnen vertellen over de herkomst van en verhalen achter producten. Jurjen Worp, Manager Marketing & Communicatie van Coop Supermarkten. “De app geeft ons de mogelijkheid de klant, onze leden, nog meer te betrekken. We kunnen op een directe en laagdrempelige manier vertellen over onze producten. De interactiviteit met onze klanten wordt ook vergroot. Met de app drijven we op echte deelname van mensen. De gids is namelijk voor iedereen die een goed idee heeft. Dit levert hele rijke content op. Klanten kunnen via de app makkelijk reageren en zelf tips en suggesties aanreiken”.

De app is gratis te downloaden via de App store en als webapp te bekijken via www.coop.nl. Volgend jaar lente verschijnt het tweede magazine als app.

Ontwikkeling App
De app is ontwikkeld door Totalspiel Authority media in samenwerking met Layergloss. Voor het magazine zijn eigen templates ontwikkeld waarmee het komende jaar het magazine verder uitgebouwd wordt. In 2014 zullen 4 edities van de Coop Keukentafelgids verschijnen in de app. Interactie gaat naast de app en Facebook ook aangejaagd worden met een eigen Pinterestkanaal en op YouTube.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.