Home / Eerbeek / Gratis Vuurwerk bij Fixet Eerbeek

Gratis Vuurwerk bij Fixet Eerbeek

EERBEEK – Fixet in Eerbeek heeft zondag 29 december een koopzondag. Deze dag wordt een feest, met gratis vuurwerk, sterretjes voor de kinderen, glühwein, warme chocomelk en een gezellige dag voor jong en oud, met het oog op oud en nieuw.
“Wij zijn er klaar voor”, zeggen eigenaren Martijn en Anne-Marie Hartgers. “Dit jaar kunnen de mensen gewoon door onze winkel lopen voor de verkoop van het vuurwerk. Hierdoor kunnen we meerdere mensen tegelijk helpen. Ook staan de klanten lekker warm binnen en is alles gezellig aangekleed. Wij zullen tijdens de verkoopdagen gratis glühwein en chocomelk uitdelen en voor de kinderen hebben wij zondag 29 december buiten gratis sterretjes!”
En daarmee is de koek nog niet op. “Voor de mensen die zondag in de winkel vuurwerk komen bestellen, hebben wij gratis vuurwerk: Bij besteding van minimaal € 25,- aan vuurwerk ontvangt u een pot siervuurwerk t.w.v. € 5,99 of knal vuurwerk t.w.v. € 4,99 helemaal gratis! Natuurlijk is online bestellen op eerbeek.fixet.nl of de folder inleveren in de voorverkoop het aantrekkelijkste. Hiermee krijgt u gratis vuurwerk tot 40% van uw aankoopbedrag, én gratis vuurwerkbril!
Kortom, ‘knallende’ acties bij Fixet Eerbeek: groot assortiment, lage prijzen, veel acties en veilig vuurwerk!
Van belang is te weten: zondag 29 december alleen bestellen! Afhalen kan op maandag 30 of dinsdag 31 december 2013 naar keuze. Dit in verband met de Nederlandse wetgeving.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.